Breshka që bëhet nervoze kur nuk pi duhan!

Breshka që bëhet nervoze kur nuk pi duhan!

Breshka që bëhet nervoze kur nuk pi duhan! Ja dhe një breshkë duhanpirëse që nuk e le dot cigaren. “The Sun” bën me dije lajmi i çuditshëm vjen nga Kina, ku bëhet e ditur se kjo breshkë mund të konsumojë deri në 10 cigare në ditë.

I zoti i breshkës i dha asaj një cigare për “gallatë” por më pas pa që ajo bëheshe nervoze nëse nuk pinte cigare.Pas kësaj Tang kërkon ndihmë nga të tjerët për të gjetur një formë që breshka e tij të lej cigaren.

Siç duket kjo nuk qenka ves vetëm për njerëzit, por edhe tek kafshët. Kur jemi te njerëzit, Ibrahimi u vuri vetes kafaz me çelës vetëm mos të konsumojë duhanin: për ta parë atë klikoni linkun: Marrëzi, ka shpikur mënyrë të çuditshme për ta lënë duhanin (FOTO)

Breshka që bëhet nervoze kur nuk pi duhan!