Brendan Rodgers optimist për përforcimin e skuadrës

Brendan Rodgers optimist për përforcimin e skuadrës

Brendan Rodgers optimist për përforcimin e skuadrësMenaxheri i Liverpoolit, Brendan Rodgers, është i bindur se ai do të mund t’i sigurojë lojtarët që dëshiron gjatë afatit kalimtar veror.

“Ekipi jonë i përforcimeve po bën një punë të shkëlqyeshme prapa skenave në kompletimin e listës së lojtarëve të cilët ne mund t’ia lejojmë dhe mund të jeni në dispocizion për ne”.

“Ajo çfarë kemi bërë në pjesën e hershme të verës është ta forcojmë ekipin. Kjo është diçka që e ndjejmë se e kemi bërë me lojtarët që kemi sjellë”.

“Tash më e rëndësishme gjatë tre deri në pesë javëve është ta përmirësojmë ekipin. Kjo është diçka në të cilën klubi punon”.

“Jam i sigurt se deri në fund të gushtit, ne do të jemi të përgatitur dhe do të kemi një ekip të tmerrshëm të gatshëm për të sfiduar”, ka thënë Rodgers.