Brendan Rodgers: Dy javë të mahnitshme

Brendan Rodgers: Dy javë të mahnitshme

Brendan Rodgers: Dy javë të mahnitshmeBrendan Rodgers thotë turneu në Lindjen e Largët ka qenë një sukses i madh për skuadrën e tij.
“Kanë qenë disa javë të mahnitshme. Ne erdhëm këtu me një numër objektivash brenda dhe jashtë fushe dhe mendoj se i kemi arritur ato dhe më shumë”.

“Ne kemi bërë shumë punë këtu dhe jemi në formë të mirë në këtë moment të para-sezonit. Ne ende kemi disa javë për t’u përmirësuar, por jam i kënaqur me atë ku jemi”.

“Gjëja më e madhe ka qenë aplikimi i lojtarëve. Ata kanë qenë absolutisht të shkëlqyeshëm në gjithçka që kanë bërë”, ka thënë trajneri i Redsave.