Blero, këngë për Zotin

Blero, këngë për Zotin

Blero, këngë për ZotinPop ylli shqiptar, Blero, ka publikuar këngën e tij të re në kuadër të albumit “Fiksimi Im”, një bashkëpunim me Kreshnik Avdiun.

Këngën e jashtëzakonshme në YouTube, Blero e ka publikuar pikërisht një ditë pas fillimi të muajit të shenjtë të Ramazanit.Si një mysliman i devotshëm që është, ai ka vendosur që një prej këngëve t’ia kushtojë Zotit.

Ky projekt titullohet “I lartësuar je” dhe sipas tekstit, këngëtari i falënderohet Zotit për të arriturat e tij të mëdha në jetë. Dihet po ashtu se Blero ka edhe një martesë model me aktoren Teuta Krasniqi, teksa ata janë prindër të Tarës, vajzës së tyre që është fëmiu i vetëm.

“Fiksimi Im” është albumi i gjashtë në karrierën e Bleros.

httpv://www.youtube.com/watch?v=A7zcc-Q8DcU