Blero dhe Shkurta Gashi sjellin këngën e re “5”

Blero dhe Shkurta Gashi sjellin këngën e re “5”

Blero dhe Shkurta Gashi sjellin këngën e re “5”Këngëtari i njohur Blero Muharemi ka publikuar këngën e re në bashkëpunim me këngëtaren Shkurta Gashi.

Kënga mban titullin “5” dhe është prodhim i kompanisë Elephant me tekst të Bleros, Chipsit dhe Fatmir Mujës.

Videoklipi i kësaj kënge është realizuar nga Imagine.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=2x_G8MGd7rw”]