Bleona Qereti nudo

Bleona Qereti nudo

Bleona Qereti nudoMe javë të tëra publiku po intrigohet për fotot nudo të Bleona Qeretit, të realizuara në studion e fotografit të mirënjohur, Avni Selmani.

Telegrafi ua shuan pak “etjen”. Mjeshtri Avni Selmani, ekskluzivisht për Telegrafin, publikon disa foto nga ajo seri.

Fotografitë e tij si gjithmonë të lënë pa frymë. E njëjta vlen edhe tash, apo jo? Prandaj, çdo koment është i tepërt.

E vetmja që mund të themi është: pushojini pak sytë. Dhe, pritni pak për ato më të “zjarrtat”, që ekskluzivisht do të publikohen në portalin tonë. /telegrafi/

  • ABDESSELAM

    gorgeous and i love