BlackBerry me tablet gjatë muajit nëntor

BlackBerry me tablet gjatë muajit nëntor

BlackBerry do të dal në treg me një kompjuter tablet kanë fituar një popullaritet të madh, ndërsa lajmi sidomos mirëpritet nga adhuruesit e produkteve të kompanisë RIM.

Nga ajo që është bërë e ditur deri më tani, thuhe se pajijsa do të quhet BlackPad, ndërsa e njëjta do të dal në shitje gjatë muajit nëntor.

Sipas Bloomberg, Research in Motion, kompania e cila qëndron pas telefonave BlackBerry ëshë duke planifikuar të lëshojë në treg kompjuterin-tablet, gjatë vjeshtës së këtij viti. I njëjti burim thotë se BlackPad do të posedojë një ekran me diametër prej 9.7 inç, përafërsisht një dimension i ngjashëm me atë që ka iPad.

Pasjisja gjithashtu do të ketë edhe lidhjet ëi-Fi dhe Bluetooth, ndërsa sa i përket opsioneve për lidhje, kompania ka menduar që ta mundësojë edhe lidhjen e internetit prej BlackBerry në BlackPad