Bjordi dhe Adela zyrtarizuan fejesën

Bjordi dhe Adela zyrtarizuan fejesën

Më në fund Bjordi dhe Adela, çifti më i pëlqyer i të gjithë edicioneve të Big Brother, zyrtarizojnë fejesën e tyre, pas gati një vit bashkëjetese.

Ata zyrtarizuan fejesën e tyre në televizionin ku edhe punojnë, duke treguar se periudha e bashkëjetesës, i ka bërë ata që të ndihen edhe më të vendosur për të pranuar që të shkojnë nja hap para martesës.

U duk si një surprizë që Bjordi i bëri të dashurës së tij gjatë emisionit, ata duket se e kishin menduar prej kohësh marrjen e këtij vendimi.

  • ELA

    TE SHPRESOJME QE FEJESEN E TYRE TA KUROREZOJNE SE SHPEJTI ME MARTESE