Binjaket nisin të flasin një orë pas lindjes

Binjaket nisin të flasin një orë pas lindjes

Binjaket nisin të flasin një orë pas lindjes Në videon që do të shihni këto dy motra binjake të cilat kanë vetëm pak orë që kanë lindur përpiqen të ‘flasin’.

Nuk dihet vendi se ku kanë lindur këto vajza, por shkencëtarët thonë se vetë jeta ka treguar se binjakët janë të lidhur me një lidhje speciale mes tyre.

Mesa duket këto bukuroshe kanë filluar ‘komunikimin’ e tyre qysh në barkun e nënës dhe këtu nuk ka fare dyshim që ato I japin njëra-tjetrës një mbështetje të fortë në sfidat e jetës.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=YmJTPbH2dTU”]