Big-MamaBig Mama me stil ndryshe

Big Mama me stil ndryshe

Big-MamaBig Mama me stil ndrysheKëtë vit sigurisht që do ta shihni më shpesh nëpër ekranet telvizive, për shkak se ka menduar që të rikthehet akoma më fuqishëm, sepse ka muaj që fansat e saj nuk kanë dëgjuar ndonjë këngë të re.

Big Mama e ka marrë shumë seriozisht këtë vit, saqë ka ndryshuar look dhe do të shfaqet kështu siç e sjellim ne këtë radhë, flokë më të shkurtër dhe kaçurrelë, një grim më i lehtë, ndryshe nga çfarë ka preferuar më herët – me flokë më të gjatë e të rregulluar më ndryshe, si dhe me grim të tepruar.