Bie në hekurudhë, mbi të kalon treni dhe nuk e gjen asgjë

Bie në hekurudhë, mbi të kalon treni dhe nuk e gjen asgjë

Bie në hekurudhë, mbi të kalon treni dhe nuk e gjen asgjë Një çeke 40-vjeçare ka rënë ndërmjet binarëve në një stacion hekurudhor në Pragë dhe mbi të ka kaluar treni, mirëpo ajo ka shpëtuar për mrekulli.

Nga xhirimi i kamerave të sigurisë shihet protagonistja që është e lodhur dhe në një moment bie në hekurudhë dhe pastaj mbi të vjen treni.

Pasi e kanë nxjerrë, ajo ka refuzuar ndihmën mjekësore, ndërsa ka thënë se ka qenë vetëm e lodhur dhe se nuk ka konsumuar alkool.

httpv://www.youtube.com/watch?v=D_aPuI8oXVs