Beyonce në kërkim të adrenalinës

Beyonce në kërkim të adrenalinës

Beyonce në kërkim të adrenalinësBeyonce është mësuar që të befasojë fansat dhe të jetë e rrethuar prej tyre kudo që të shkojë.

Megjithatë, ajo nuk e kishte bërë kurrë më parë diçka të tillë në një park argëtimi, në të cilin 32-vjeçarja tregoi një kurajo të veçantë.

Pasi firmosi me durim me dhjetëra autografë për të pranishmit, Beyonce u lëshua me entuziasmin e një adoleshenti drejt adrenalinës ekstreme, duke përdorur trenat e “maleve ruse” dhe katapultën, argëtime që shumë njerëz janë të terrorizuar vetëm kur i shohin.

Si gjithmonë, edhe një herë më shumë ranë në sy linjat e përkryera të këngëtares dhe stili i saj i admirueshëm në veshje.