Beyonce Knowles: E di se jam e fuqishme

Beyonce Knowles: E di se jam e fuqishme

Beyonce Knowles: E di se jam e fuqishmeKëngëtarja me famë botërore, Beyonce Knowles, thotë se ajo është një femër “e fuqishme”.

“Kur shkruaja këngët e Destiny’s Child, ishte gjë e madhe të isha aq e re dhe të merrja kontrollin. Dhe labeli në atë kohë nuk e dinte se ne do të bëheshim aq shumë të suksesshme, andaj na dhanë gjithë kontrollin. Dhe unë u mësova. Qëllimi i m në jetë është të jem shembull”.

“Tash e di këtë, po, jam e fuqishme. Jam më e fuqishme se sa mendja ime ndonjëherë mund ta tretë dhe ta kuptojë”.

“Kam punuar aq shumë gjatë fëmijërisë për t’i arritur këto qëllime; para se të jem 30 vjeçare mund të bëja çfarë doja. E kam arritur këtë. Ndjehem me fat që jam në këtë pozitë”, ka thënë Beyonce