Berisha: Do ulim tatim-fitimin mbi pagat e ulëta

Berisha: Do ulim tatim-fitimin mbi pagat e ulëta

Berisha: Do ulim tatim-fitimin mbi pagat e ulëtaQeveria do të heqë tatim-fitimin për të gjithë punonjësit të cilët marrin nën 300 mijë lekë rrogë.

Kryeministri Sali Berisha deklaroi në mbledhjen e grupit të PD-së se ky vendim i qeverisë nuk është vetëm një 10 % rritje rroge por njëkohësisht edhe një mbështetje e madhe për sipërmarrjen dhe tregun e punës.

“Ndaj dhe ky vendim synon shpërndarjen më të mirë të të ardhurave, dhe është një përpjekje më e madhe që ato të ardhura të shndërrohen në mirëqënie për qytetarët”, tha Berisha.