Bentley, me një super kabrio

Bentley, me një super kabrio

Bentley, me një super kabrioNga 14 janari në sallonin e makinave në Detroit, Bentley pritet të paraqesë modelin e saj të ri kabriolet 4-vendesh e cila klasifikohet si një nga makinat e rrugës më të shpejta në botë.

GT Speed Konvertable pritet të tërheqë vëmendjen e manjatëve rusë dhe sheikëve.

Duke pasur si bazë modelin e mëparshëm 12-cilindërsh, makinës i janë bërë disa ndryshime në pajisjet elektronike dhe konsumit të karburantit.