Bashkimi Evropian qëndron prapa Poroshenkos

Bashkimi Evropian qëndron prapa Poroshenkos

Bashkimi Evropian qëndron prapa PoroshenkosBashkimi Evropian ka përsëritur mbështetjen e tij për presidentin e sapozgjedhur të Ukrainës, Petro Poroshenko, pas një takimi të liderëve të bllokut.

“Ne qëndrojmë prapa lidershipit të ri të zgjedhur në mënyrë demokratike dhe do të vazhdojmë të japim mbështetjen tonë të plotë për të stabilizuar vendin”, ka thënë presidenti i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso.

Komentet vijnë në kohën kur forcat federale të Ukrainës po luftojnë separatistët pro-rusë në lindje të vendit.