Bashkëshorti “pasionant” dhe gruaja qejflie...

Bashkëshorti “pasionant” dhe gruaja qejflie…

Bashkëshorti “pasionant” dhe gruaja qejflie... Herët në mëngjes burri zgjohet nga shtrati dhe fillon të vishet.
-Ku po shkon kaq herët?, e pyet gruaja
-Po shkoj në peshkim, ti vazhdo te flesh.
-Kur doli jashtë, burri pa se ishte shume ftohte dhe vendosë të kthehet sërish në shtrat. I afrohet gruas në shtratin e nxehtë dhe i thotë: “Shumë ftohtë jashtë…”
-Gruaja: “Burri im budalla shkoi në peshkim”….