Barack Obama zbulon reformat në imigracion

Barack Obama zbulon reformat në imigracion

Barack Obama zbulon reformat në imigracionPresidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, pritet të bëjë sot publike planet e tij për të përdorur kompetencat thelbësore ekzekutive, për miratimin e ndryshimeve në politikën e imigracionit.

Republikanët janë të ndarë për veprimet e mundshme të presidentit dhe vazhdojnë të diskutojnë për përgjigjen.

Disa konservatorë kanë kërcënuar madje me mbyllje të qeverisë.

Plani i Obamës mbron nga dëbimi miliona amerikanë, të cilët janë sjellë në Shtetet e Bashkuara ilegalisht si fëmijë.