Balla humb sërish, dënohet me 5 mln lekë

Balla humb sërish, dënohet me 5 mln lekë

Balla humb sërish, dënohet me 5 mln lekëGjykata e Tiranës ka dënuar me 5 milionë lekë të vjetra deputetin e Partisë Socialiste, Taulant Balla. Argita Berisha akuzoi Ballën për shpifje dhe në padi kërkoi 25 milionë lek për zhdëmtim.

Deputeti i PS-së – ashtu si shumë të tjerë të grupit parlamentar të opozitës – ka humbur çdo gjyq me familjen e Kryeministrit Sali Berisha. Vendimi ndaj deputetit të Partisë Socialiste, Taulant Balla, u dha nga gjyqtarja Marjana Shegani (Dedi).