Bagdad 30 të vrarë

Bagdad 30 të vrarë

Raportohet se nga një sulm vetëvrasës në Bagdad janë vrarë së paku 30 piligrinë shiitë dhe janë plagosur më se 100 të tjerë

Sipas zyrtarëve të policisë dhe të ministrisë së brendshme, sulmi i djeshëm, ka ndodhur afër urës, ku në vitin 2005, gjatë rrëmujës së piligrinëve shiitë, patën humbur jetën afro 1 mijë vetë