Babai shokon foshnjen

Babai shokon foshnjen

Në një kohë kur po mban fëmijët e tij të vogël në prehër, bën zhurmën e një motori. Kjo gjë e lë të tronditur fëmijës dhe në moment pushon së qari.

Charlotte e vogël mesi e merr veten por babai i saj nis të bëjë përsëri si motor duke bërë që ajo të traumatizohet përsëri.

Në YouTube ka komente të ndryshme, ku disa prej tyre kritikojnë sjelljen e babait.

Shiheni dhe gjykoni:

httpv://www.youtube.com/watch?v=rFSREMp38X0&feature=player_embedded