Australian Open, deja vu për Maria Sharapova

Australian Open, deja vu për Maria Sharapova

Australian Open, deja vu për Maria SharapovaAshtu si vitin e kaluar, Maria Sharapova nuk do të ketë zhvillojë asnjë ndeshje përpara Australian Open por kjo nuk e shqetëson numrin 2 të renditjes për femra.

Tenistja ruse vitin e kaluar arriti deri në finale ndërsa edhe kësaj radhe ajo deklaroi se do të kërkojë t’i shkojë deri në fund eventit pavarësisht se mungoi në turneun përgatitor të Brisbane.

Sharapova tha se për të ka shumë rëndësi forma e mirë dhe besimi në vetvete dhe jo ndeshjet përgatitore.