te-brendshmet

Artisti qe shpiku te brendshmet me muzike

te-brendshmetNje artist nga San Francisko ka krijuar nje pale jeleke qe marrin fuqi nga nje bateri dhe qe mund te zberthehen me duartrokitje.

Kjo tingellon si dicka nga nje film, por artisti nga San Francisko ka krijuar tashme ate qe mund te kete dhe te jete endrra e cdokujt, burrave dhe grave.

E projektuar per te punuar me ane te nje baterie qe i jep fuqi, jeleket perdorin nje elektromagnet qe kontrollon nje celes qe hap kopsat e jelekeve kur dikush aty prane rreh duart.

Randy Sarafan u frymezua nga jeleket e pazakonte dhe te mrekullueshem hi-tech te gjetura ne pazaret siriane dhe ka krijuar nje udhezues hap pas hapi per to.