f.0801095346167_m

Artikujt ushqimor futen me furgonë në Veri

Pasi pikat kufitare në veri janë hapur për qarkullim të udhëtarëve, kanë filluar të depërtojnë edhe disa artikuj ushqimor.

Në Mitrovicën e Veriut, në Leposavic dhe Leshak, që sot me furgonë po transportohet buka, qumështi dhe shtypi nga rajoni i Rashkës në Serbi. Siç raporton “Beta”, në pikat kufitare pas një kontrolle rutinore qarkullojnë automjetet e udhëtarëve, furgonët dhe autobusët, por jo edhe kamionët.