Armendi dhe Aida edhe këtë vit në “Top Chanel”

Armendi dhe Aida edhe këtë vit në “Top Chanel”

Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku edhe këtë vit do të qëndrojnë në Tiranë.

Çifti do të jenë sërish autorë të programit “E diell”, por këtë herë me një ndryshim – ata do të jenë pa prezantuesin Adi Krasta.

Sipas “Kosova Sot” në vend të Adi Krastës do të jenë një grup prezantuesish, madje edhe të rinj në mesin e tyre.