Anxhela sensuale në kopertinën e “Maxim

Anxhela sensuale në kopertinën e “Maxim

Anxhela sensuale në kopertinën e “MaximAnxhela Martini në kopertinën e revistës zvicerane më të famshme për meshkuj, “Maxim”.

Lajmin e ka zbuluar vetë këngëtarja, e cila përmes Instagram-it ka sjellë tek lexuesit e saj edhe një foto të kopertinës. Dhe, Anxhela nuk harron dhe te falënderojë ata të cilët e kanë mundësuar këtë sukses të saj.