Anxhela Martini: Femrat janë si natyra

Anxhela Martini: Femrat janë si natyra

Modelja shqiptare Anxhela Martini ka shfrytëzuar rastin që në profilin e saj në Twitter t’iu japë leksion meshkujve.

Aty ajo shkruan se “natyra dhe feminiteti janë të pandashme, gjë që e ndryshon të gjithë perceptimin mbi femrat. Këshilla për meshkujt: një femër është si natyra, ajo është natyra dhe është natyrale.

Nëse nuk përshtateni me natyrën nuk keni si të përshtateni me femrën”, ka shkruar Anxhela.