Antonio di Natale i ngazëllyer me kontratën e re

Antonio di Natale i ngazëllyer me kontratën e re

Antonio di Natale i ngazëllyer me kontratën e reAntonio di Natale është majft  i lumtur me kontratën e re te Udinese.Sulmues italian nënshkroi marrëveshje të re deri në vitin 2015, e cila do ta shohë atë të pensionohet me fanellën bardhezi.

“Kurrë nuk kam dyshuar në kontratën time me Presidentin dhe familjen Pozzo. Kjo ishte e rëndësishme për tifozët dhe për Udinen, por po ashtu edhe për mua. Kjo do të jetë kontrata ime e fundit dhe shpresoj t’ia dal mirë këtu deri në fund”.

“A do të mund të shënoj golin e 200-të në Serie A? Do të jetë e vështirë. Objektivi im është të jem në formë të mirë fizike dhe psikologjike”, ka thënë Di Natale.