Angelina Jolie sërish në luftë me kancerin

Angelina Jolie sërish në luftë me kancerin

Angelina Jolie sërish në luftë me kancerinJolie do të rikthehet në sallën e operacionit për të shmangur përfundimisht rrezikun për tu prekur nga tumori.

Lajmi është bërë publik nga vetë aktorja gjatë një interviste për “Entertainment weekly”: “Jam me shumë fat, kam mjek të mirë dhe një familje që më rrinë pranë. Nuk mund të harrojë fansat e mi, për mbështetjen e jashtëzakonshme dhe xhentilesën e tyre”.

Nuk është hera e parë, që aktorja i nënshtrohet një ndërhyrjeje të tillë: në 14 maj të vitit të kaluar, ajo iu nënshtrua një mastektomie të gjoksit (heqje të gjoksit) për të parandaluar rrezikun e zhvillimit të kancerit të gjirit, i cili shkaktoi vdekjen e nënës dhe tezes së saj. Sipas aktores, ndërhyrja e re do të zgjidhur përfundimisht problemin.