Andrea Pirlo: Juventusi më dha emocione të reja

Andrea Pirlo: Juventusi më dha emocione të reja

Andrea Pirlo: Juventusi më dha emocione të rejaAndrea  Pirlo thotë se ai ka gjetur emocione të reja pas transferimit të tij te Juventusi.

Pirlo u emërua Lojtari i Vitit 2012 në çmimet më të mëdha të futbollit në Itali, Gran Gala del Calcio (më herët të quajtur Oscar del Calcio).Kërkoja emocione të reja. I gjeta te Juventusi. U binda nga Juventusi kur u bashkova dhe ende jam i bindur për klubin sot.

Më e rëndësishme për momentin është ta fitojmë Scudetton sërish dhe sigurisht të jemi konkurrues në Evropë”, ka thënë Pirlo.