Altuna Sejdiu-Tuna prapa hekurave

Altuna Sejdiu-Tuna prapa hekurave

Altuna Sejdiu-Tuna prapa hekuraveMbremë ishte në transmetim seria e re e ‘’X Factor Albania’’, show-të të talentëve mbarë shqiptarë, në panelin vlerësues të së cilit është edhe këngëtarja senzacionale Altuna Sejdiu-Tuna.

Prej dy javësh, producentët e këtij show kanë vendosur që një minutazh i caktuar të rezervohet për performim të vetë anëtarëve të jurisë.

Mbrëmë ishte Tuna ajo që pushtojë skenen e ‘’X Factor’’. Ajo, nuk u ngjitet vetëm në skenë, por bashkë me të dashurin e saj Cosman dhe Getoar Selimin. Ata, me këtë rast promovuan edhe verzionin remiks të këngës ‘’Fenix’’. Tuna, gjatë gjithë kohës qëndroj në një kafaz.