Alba në formë fantastike

Alba në formë fantastike

Alba në formë fantastikeKa interpretuar në filmin ‘4 Fantastikët” dhe duke parë këto foto kuptohet pse Jessica Alba është përzgjedhur për të luajtur në këtë film.

Aktorja e famshme u fotografua duke marrë rreze dielli në Meksikë së bashku me dy fëmijët dhe bashkëshortin e saj.

31-vjeçarja ka zgjedhur resortet meksikane për të kaluar Vitin e Ri me njerëzit e saj të dashur.

Jessica Alba do të promovojë në muajin mars librin e saj me titull “The Honest Life” (Jeta e ndershme), një guidë mbi një jetë pa alkool dhe drogë.