Aksion i policisë së EULEX-it në veri

Aksion i policisë së EULEX-it në veri

Aksion i policisë së EULEX-it në veriNë pjesën veriore të Mitrovicës po vazhdon aksioni i policës speciale të EULEX-it e cila po bastis një punëtori pronat i ët cilës është një serb i Kosovë. Është arrestuar një person, njoftojnë medie të Beogradit.

Ato medie theksojnë e policia e EULEX-it me maska dhe me pushkë automatike e revole rreth orën 13.20 kanë hyrë në dyqanin që shet pjesë automobilash.

Objekti gjendet në Lagjen e Boshnjakëve.