Aksident para stacionit policor, taksisti pëson sulm kardiak

Aksident para stacionit policor, taksisti pëson sulm kardiak

Aksident para stacionit policor, taksisti pëson sulm kardiakNjë taksist në kryeqytet, rreth 50 vjeç, kishte nisur punën sikurse çdo ditë tjetër, porse sot ai pësoi një sulm zemre, dhe si për pasoi rruga “ Luan Haradinaj”, mbeti e bllokuar për rreth një orë, pasi që ky i fundit ishte i vetëm në veturë, dhe ishte e vështirë që t’i ofrohej ndihmë.

Ndihmë e menjëhershmë i është ofruar personit në fjalë nga qytetarët që panë ngjarjen, dhe pas disa tentativave, ai është rikthyer në jetë, për tu dërguar më pas në Qendren Emergjente në Prishtinë./Indeksonline/

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=aByNJ4bwf90″]