shkupAksident në Shkup, mbi 13 të lënduar

Aksident në Shkup, mbi 13 të lënduar

shkupAksident në Shkup, mbi 13 të lënduarMbi 13 të lënduar është bilanci i aksidentit të komunikacionit që ndodhi dje pasdite në periferi të Shkupit.

Aksidenti ndodhi kur në afërsi të fshatit Novo Sellë janë përplasur një autobus privat urban dhe një kamion, me ç`rast 13 udhëtarë të autobusit janë lënduar nga përplasja e furishme e dy mjeteve transportuese.

Në mesin e të lënduarëve janë edhe dy fëmijë, që janë jashtë rrezikut të jetës. (INA)