Akrobati kinez i shpëton vdekjes

Akrobati kinez i shpëton vdekjes

Një akrobat kinez ka rrezikuar seriozisht jetën kur po përpiqej të ecte mbi një litar të lidhur mes dy balonave, në një lartësi mbi 100 metra nga toka.

Pasi e kishte provuar disa herë me sukses, në provën finale ai rrëshqiti.

Megjithatë, akrobati mundi të kapej dhe t’i shpëtonte vdekjes së sigurtë./tch/