Ahmet Davutogllu : Qeveria nuk do të lëshojë pe para lobit hebraik, armenas dh atij grek

Ahmet Davutogllu : Qeveria nuk do të lëshojë pe para lobit hebraik, armenas dh atij grek

 Ahmet Davutogllu : Qeveria nuk do të lëshojë pe para lobit hebraik, armenas dh atij grekKryeministri tuk, Ahmet Davutogllu deklaroi se Qeveria e tij nuk do të lëshojë pe para lobit hebraik, armenas apo atij grek.

Deklarata e tij është dhënë lidhur me pohimin e presidentit Rexhep Taip Erdogan se ithtarët e imamit Fetullah Gylen i kanë bashkuar forcat me shërbimin izraelit të zbulimit, Mosad.

Erdogan theksoi se mbështetësit e Gylenit në Turqi po punojnë kundër interesave nacionale të vendit dhe nuk kanë kurfarë arsyetimi për atë.

Qeveria turke e akuzon lëvizjen “Hizmet” të Gylenit, i cili jeton në SHBA, për shkak të organizimit të komplotit për rrëzim të pushtetit dhe krijim të “shtetit paralel”.