Afërdita dhe Shpati me një duet

Afërdita dhe Shpati me një duet

Ky vit për të është vetëm punë. Pushimet? Nuk ekzistojnë në planet e saj. Përsos këngës, tashmë synimi i saj i madh është “Miss Universe”, që do të mbahet këtë mes shtatori në Brazil. Dhe ku, modelja e njohur Afërdita Dreshaj do të përfaqësojë Kosovën.

Për këtë arsye çdo plan i saj është fokusuar drejt kësaj sfide. Ashtu si çdo VIP në botë ka çelur faqen e saj në Twitter, për të postuar aty çdo lajm edhe foto gjatë kohës që do të jetë në Brazil.

Një lajmërim. Afërdita përveç përgatitjeve për në garën botërore, ka plane për një duet me të fejuarin e saj, Shpat Kasapi.