Adnan Januzaj nuk do të luaj për Kosovën

Adnan Januzaj nuk do të luaj për Kosovën

Adnan Januzaj nuk do të luaj për KosovënMesfushori i jashtëzakonshëm i Manchester United nuk do të jetë në Mitrovicë më 5 mars për ndeshjen historike kundër Haitit, këtë e ka konfirmuar për skaysport babai i Januzajt.

” Unë kam lindur në Kosovës dhe unë do të doja që djali imë të luaj për ekipin kombëtar dhe në vendin tim, por çështja është delikate, ndoshta një ditë Adnani do të luaj, por tani për tani, kjo nuk do të ndodh”, tha Abedin Januzaj.

Sërish, ky nuk është një refuzim përfundimtar për Kosovën, por vetëm për këtë ndeshje.