Adem Grabovci: Takimi i mbrëmshëm, sukses i madh për Kosovën

Adem Grabovci: Takimi i mbrëmshëm, sukses i madh për Kosovën

Adem Grabovci: Takimi i mbrëmshëm, sukses i madh për KosovënShefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka thënë se takimi i mbrëmshëm ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe atij të Serbisë, Ivica Daçiq ka qenë sukses i madh për Kosovën.

Sipas tij, është sukses pranimi o doganave të Kosovës edhe pse shumëkush ka qenë skeptik.Më marrëveshje u pranua realiteti i tërësisë territoriale të Kosovës”, ka thënë Grabovci.

Në anën tjetër, analisti, Ardian Atifi, thotë se deklaratat e dy kryeministrave janë mjaft kontradiktore.

Ata flasin për tema që iu mundësojnë të paraqiten si fitimtar në dialog, ndërsa qytetarët mbesin në mjegull rreth asaj se çfarë është arritur konkretisht”, ka thënë Arifi.