Adelina e "kallë" Ulqinin

Adelina e “kallë” Ulqinin

Adelina e "kallë" UlqininKëngëtarja Adelina Ismaili pas një pauze i është rikthyer skenës duke duke kënduar ne një nga koncertet e verës ne Ulqin.

Pop ylli i muzikës shqiptare, e din më se miri se si ndizet publiku dhe bëhet atmosferë e mirë. Një numër i madh i fansave të saj kanë mundur të ndjekin performancën e jashtëzakonshme të Adelinës duke mbetur gojëhapur.

Adelina Ismaili ende mban sekret agjendën e verës, se a do të vazhdojë me koncerte nëpër qytete të tjera, pritet të shihet!