05adelian_0508111311_1

Adelina e “kall” Ulqinin

Adelina Ismajli vazhdon të jetë ndër këngëtaret më të preferuara të skenës shqipe, duke qenë se koncertet e saja janë më të popullarizuara.

Për ta dëshmuar këtë mjafton të përmendim që në një koncert të mbajtur në Ulqin, janë shitur plot 3.800 bileta, që rrallë dikush arrin këtë shifër.

Në klubin ku ka performuar diva kosovare nuk kanë munguar skenat spektakolare dhe sigurisht, shfaqja e këngëtares në formën më të mirë të saj.

Prandaj nuk janë vetëm ritmet e muzikës që ndezin publikun, por sidomos edhe paraqitja e saj elektrizuese.

Përkundër se ka kaluar moshën 30-vjeçare, Adelina gëzon një formë trupore që do t’ia kishte zili çdo 18-vjeçare, për këtë arsye çdo vit ajo shpallet ndër trupat më të bukur me bikini