Adela festoi ditëlindjen

Adela festoi ditëlindjen

Adela festoi ditëlindjen Adela Xhemani para disa ditësh ka mbushur 23 vjeçe. Të qenit e famshme dhe duke ndryshuar komplet rrjedhën e jetës ka bërë, që edhe kjo festë të jetë e veçantë.


Festimet e 22 viteve të mëparshme kanë qenë të njëjta, ky vit si me magji ka ndryshuar 160 gradë jetën e saj. Si asnjëherë tjetër dhuratat dhe mesazhet kanë qenë të shumta në numër aq sa Adela nuk mund të mbajë mend.

Dhe, për më tepër që në këtë vit, ajo ka pasur pranë Bjordin, lidhja me të cilin bëri një bujë të madhe në familjen e saj dhe në shoqëri.

Çifti ndihet mirë me njëri-tjetrin dhe ditëlindja është festuar në harmoni të plotë. Për të mësuar diçka më shumë për këtë, mediat shqiptare patën kontaktuar në telefon Bjordin, por ai refuzoi të rrëfente detaje për festën, vendin e organizimit.

Dhurata? Surprizë,- u përgjigj Bjordi. Numri 23 do të fiksohet gjatë në kujtesën e saj, do t’i kujtojë momentet, ngjarjet dhe për më tepër një Adelë tjetër. Festa ka qenë e organizuar më së mirë nga çifti i famshëm, duke mos i shpëtuar asnjë detaj dhe duke e mbajtur gjthçka sekret e pa bërë shumë bujë.

Kurioz do të ishim se cila është dhurata më e shtrenjtë që mund të ketë marrë Adela në këtë përvjetor, por kjo mbetet për t’u zbuluar. Sigurisht, që vajza nga Kavaja është ndjerë e lumtur që këtë vit i është “dhuruar’ një ditëlindje ndryshe në formë dhe në përmbajtje. Edhe ne i urojmë edhe 100 vite të lumtura Adelës!