A është e sigurtë banja e nxehtë për shtatëzënat?

A është e sigurtë banja e nxehtë për shtatëzënat?

 A është e sigurtë banja e nxehtë për shtatëzënat?Po, përderisa uji është i përafërt me temperaturën e trupit tuaj, nën 100 gradë. Nëse uji është shumë i nxehtë atëherë ju do të tej nxeheni dhe kjo rrit të rrahurat e zemrës, redukton qarkullimin e gjakut në fetus dhe potencialisht vendos stres në foshnjen tuaj.

Gjithçka e tej nxehur mund të dëmton qelizat e zhvillimit të foshnjes, sepse ju mund të freskoheni duke u djersitur ndërsa foshnja jo.

Është e rekomandueshme që të përdoren edhe vajrat e dushit dhe përderisa cerviku juaj është i mbyllur nuk ka rrezik që këto prodhime të dëmtojnë foshnjen tuaj.