4 truke për të zgjatur më shumë seksin

4 truke për të zgjatur më shumë seksin

4 truke për të zgjatur më shumë seksinËshtë vërtetuar se meshkujt me bark janë me shume rezistentë ne këtë drejtim.

Kjo është e mbështetur dhe shkencërisht, pasi ne dhjamin e barkut ndodhet një hormon, estradioli, i cili është ne gjendje te ndikoje ne vonimin e orgazmës mashkullore.

Një tjetër konstatim shkencor është edhe ai qe lidhet me synetin. Meshkujt qe kane praktikuar këtë ndërhyrje operatore ne moshe adulte, rezultojnë te jene gjithashtu me shume rezistent.

Sipas një botimi ne “Adult Urology, kjo gjë shpjegohet me një ndryshim te sensibiltetit ne organin mashkullor.

Po kështu, sipas një tjetër botimi ne Yale Medical Journal, meshkujt qe ndjekin një diete vegjetariane janë me aktive dhe rezistentë se ata qe konsumojnë me shume mish.

Përdorimi i viagrës rezulton te jete i dobishëm jo vetëm për te përshpejtuar ereksionin, por edhe për te zgjatur periudhën e orgazmës.

Ky përfundim është mbështetur edhe ne një studim te vitit 2012 dhe i publikuar ne “Journal of Sexual Medicine”.