23-vjeçarja përdhunon dhe vret të bijën 3 vjeç

23-vjeçarja përdhunon dhe vret të bijën 3 vjeç

 23-vjeçarja përdhunon dhe vret të bijën 3 vjeçHorror në Kaliforni, ku një 23-vjeçare në bashkëpunim me të dashurin e saj, ka përdhunuar dhe më pas ka vrarë vajzën e saj 3-vjeçare, duke fshehur trupin e saj në frigorifer.

Sipas mediave në SHBA, Sara Krueger dhe Ryan Scott Warner tentuan t’ja mbathnin, por u kapën nga policia në një stacion treni rreth 50 km larg shtëpisë së tyre në Kaliforni.