23 vjeçari që shkruan me hundë

23 vjeçari që shkruan me hundë

23 vjeçari që shkruan me hundëKhurshid Hussain ka hyrë në librin Guinness pasi arriti që të shkruajë në 3.43 sekonda, të gjithë alfabetin anglez, duke mposhtur kështu rekordin e parë.

23 vjeçari më tej ai shkroi një frazë të përbërë me 103 karaktere dhe këtë e bëri me hundë për vetëm 47 sekonda, duke kaluar 6.56 sekonda, rekordin e mëparshëm.

Rekordin para tij e mbante një qytetar I Arabisë Saudite.