19 të lënduar nga përplasja e 3 autobusëve në Beograd

19 të lënduar nga përplasja e 3 autobusëve në Beograd

19 të lënduar nga përplasja e 3 autobusëve në BeogradDeri te incidenti ka ardhur kur një minibus është përplasur me një autobus të madh, ndërsa ai pas inercionit është përplasur në një autobus të tretë

19 të lënduar nga përplasja e 3 autobusëve në Beograd19 persona janë lënduar sot gjatë përplasjes së tre autobusëve në qendër të Beogradit, njoftojnë mediat serbe. Të lënduarit menjëherë janë transferuar në spital dhe asnjë nuk gjendet në rrezik për jetë.

Deri te incidenti ka ardhur kur një minibus është përplasur me një autobus të madh, ndërsa ai pas inercionit është përplasur në një autobus të tretë. Nga aksidenti është shkaktuar dëm më i madh material.